[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

 A-oikeuksilla varusteltu ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta, illallista ja a´la cartea päivittäin. N. 80- paikkaisesta ravintolasalista aukeaa upeat näkymät Suomenlahdelle, joita voi kesäisin katsella myös suurelta terassilta. Aivan rannassa kiinni on myös meriterassi, jossa voi kesäaikana ottaa tanssiaskelia tai nauttia virkistävästä juomasta.

 

Hotelli Santalahdesta myös juhla- , kokous- ja cateringpalvelut! Teemme haluamanne juhlamenut niin isoille kuin pienillekin porukoille, ja aina henkilökohtaisesti suunniteltuna! Yläkerrassa sijaitseva kabinetti soveltuu joko kokous- tai juhlapaikaksi. Tila tarjoaa paikat n. 25 hlölle, ja tilauksesta sinne saa kahvituksien lisäksi myös ruokatarjoilun.

LISÄTIETOA JUHLA- JA, KOKOUS- JA CATERINGPALVELUISTA

 

 Hotelli Santalahden keittiö panostaa laatuun ja tuoreuteen, ja valmistuotteita käytetään niin vähän kuin mahdollista. Leivät ja leivonnaiset tehdään alusta loppuun asti itse, kuten myös kastikkeet, kotikalja jne. Savustamme myös kalat ja lihat itse paikanpäällä ja pyrimme käyttämään pääsääntöisesti kotimaisia raaka-aineita. Kesäaikana myös juomavalikoimamme tukee samaa linjaa, valikoimassa mm. luomuviiniä sekä kotimaisen Teerenpelin pienpanimon olutta ja siideriä. 

 

KATSO A´LA CARTE MENU TÄSTÄ

KATSO LISÄTIEDOT AAMIAISESTA, LOUNAASTA JA ILLALLISESTA